sobota 18. září 2010

Malá procházka krásně slunečnou podzimní sobotou.....




Pojďte na virtuální procházku všechny ty, které nemohou vyjít ven a kochat se a polaskat se s kytičkama naživo...ty ostatní, které mohou...šup šup ven, je tam překrásně....






echinops po odkvětu......



tyhle ostružiny jsou nejostružinovatější ...a jak lahodný je z nich likérek...mňámky......







tak, že se tu pěstuje soja, by mě ani nenapadlo....a ejhle....celé pole....místo kukuřice a brambor....hmmmmm







šípečky sou vděčné na focení....
jakýkoliv pohled je fascinující.....




a protože mi přijde že je častejc po dešti...vypadá to tak i na cestách....spousta kaluží...a jakmile sem se blížila byly vidět mistrovské skoky do vody.. :-))) :-)))....ale přece za chvilku potřebují na vzdoušek.....:-))) :-))))





a ještě bych měla na baráku vyfotit ty ropuchy zelené, co je jich tam velká spousta....skáčou naprosto všude i do baráku....málem i do postelí... :-)) :-)))



3 komentáře:

  1. :) nádherné povídání! echinops je krásný název, zní jako jméno nějaké egyptské kněžky..šípky mám taky ráda, čekám až dozrajou, budu dělat džem,a moc mě rozesmály žabky, už Vás vidím, jak číháte nad kaluží až žabka vyleze :)hezký den. j.

    OdpovědětVymazat
  2. děkuji za komentář, nad marmeládou ze šípků taky uvažuju, ale prý je to pracné a výsledek slabší, i když chuť by to měla předčít...nevím, jen co sem slyšela z doslechu....a nad kaluží...správně, opravdu jsem stála nehybně opřena o kolo a čekala, až se hladina sklidní a žabky povystrčí hlavičku :-)) :-)) :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Phereniska, Tvoje prechádzky sú veľmi fajn, z fotiek vždy sála pohodička a láska k prírode...
    Tie černice vyzerajú ako slivky v strapci :-)
    L

    OdpovědětVymazat