Fašank, ostatky, masopust a jiné názvy doby před Velikonocema...doba dlouhého půstu.
A tak jsem si vyzkoušela malé masopustní jogurtové koblížky, opět bez vajec, droždí a cukru, vykrajované lžičkou do rozpáleného oleje.
Je to recept z dob, kdy jsem ještě neměla rodinu, ale dělali jsme si je z tvarohu, vajec a bílé mouky a po dnešku hlásím, že jsou k nerozeznání od těch původních.
A tak jsem si vyzkoušela malé masopustní jogurtové koblížky, opět bez vajec, droždí a cukru, vykrajované lžičkou do rozpáleného oleje.
Je to recept z dob, kdy jsem ještě neměla rodinu, ale dělali jsme si je z tvarohu, vajec a bílé mouky a po dnešku hlásím, že jsou k nerozeznání od těch původních.
Tak ten receptík by som poprosila: gabipovazayova@gmail.com
OdpovědětVymazatDobrý den, ráda bych poprosila o recept. Děkuji Veronika:malickabebe@seznam.cz
OdpovědětVymazatVerčo, vypadají parádně. Tak jestli můžu poprosit: pvecerova@gmail.com Hezký večer. Petra
OdpovědětVymazatděkuju za zájem meilíky s receptem odeslány...jen u verči mi to vrátilo, že neexistuje...tak prosím, kde je problém??....a budu potěšena, pokud vám zachutnají...a dneska jsem je našla pod názvem Pampůšky :-)) :-))
OdpovědětVymazatPampůšky ...to je něžný název a obrázek je k spapání :o))Veselý fašank Mokopa
OdpovědětVymazat